Zahnarztpraxis - Sabine Küpers

Planning brengt rust in het behandelingsproces

Afspraken zijn nodig

We werken volgens een reserveersysteem, dat betekent dat u met onze receptiemedewerkster een afspraak maakt. Naast de telefoon kunt u ook met de online-afsprakenplanner uw voorstellen voor een afspraak meedelen, we bellen u vanzelfsprekend terug. Graag houden we rekening met uw persoonlijke wensen en dringende zaken. Daar komt bij dat u met onze herinneringsservice geen controleafspraak meer mist.

Door dit systeem komt het in de regel nauwelijks tot wachttijden. Wilt u er alstublieft begrip voor opbrengen dat er zich op grond van bijvoorbeeld noodgevallen of moeilijke ingrepen toch af en toe wachttijden kunnen voordoen. Vanzelfsprekend laten we niemand tot het eind van het spreekuur zitten die met acute pijn naar onze praktijk toe komt.

Noodafspraken

In het geval van acute pijn of accidentele tand- en kaakproblemen, bel of uw dierbaren rechtstreeks en maak een spoedafspraak op korte termijn.

Avondspreekuur

Onze bijzondere service komt tot uiting in de avondspreekuren na het maken van een persoonlijke afspraak. Zeg ons wanneer u tijd heeft. We doen ons uiterste best recht te doen aan uw individuele wensen omtrent het moment van uw afspraak.

Omdat er veel energie moet worden gestoken in de voorbereiding, verzoeken we u zich te houden aan de gemaakte afspraken. Als u niet kunt komen op een afgesproken moment, zeg dan alstublieft zo snel mogelijk af, dat wil zeggen: minstens 24 uur van te voren, dan kunnen we tijd gebruiken voor een andere afspraak.

Vragenlijst over uw gezondheid

Een door u voorafgaand aan de behandeling ingevulde, uitgebreide vragenlijst over uw gezondheid is voor ons bijzonder belangrijk. Zo kunnen we de tandheelkundige behandeling optimaal aan uw gezondheidstoestand aanpassen. Vul deze alstublieft correct in. We garanderen u dat de gegevens vertrouwelijk worden behandeld!

INFO: Zo vindt u ons.