Zahnarztpraxis - Sabine Küpers

We wijden ons aan onze oudere patiënten

Mondgezondheid is een voorwaarde voor welzijn en levenskwaliteit ook bij oudere mensen. In onze praktijk neemt de tandheelkunde voor 60+-ers een zeer belangrijke plaats in omdat elke leeftijdsgroep zijn speciale behoeften heeft. Om te bereiken dat u vooral ook tijdens de oude dag met een gezond kauwapparaat probleemloos van het leven kunt genieten, zijn regelmatige voorzorgsmaatregelen en een goede mondhygiëne een voorwaarde.

Mooie tanden in elke levensfase

Op de oude dag is het van doorslaggevend belang om typische problemen zoals aandoeningen van het mondslijmvlies, het teruggaan van het landvlees en kaakbotontkalking op tijd tegen te gaan. Natuurlijk bieden we u passende oplossingen om het verlies van tanden te compenseren – van de kroon tot het implantaat. Uw mondgezondheid is belangrijk voor ons, ook op hoge leeftijd! Want die betekent voor u persoonlijk levenskwaliteit en attractiviteit.

Voor het behoud van uw gebitsgezondheid

We willen u graag helpen om uw natuurlijke tanden zo lang mogelijk te behouden. Desgewenst herinneren we u aan controleafspraken en geven u tips om aandoeningen te vermijden en aanwijzingen betreffende mondhygiëne.
Juist als de mondhygiëne thuis gepaard gaat met klachten en door een tandvervangingsmiddel de tandreiniging wordt bemoeilijkt, neemt de professionele gebitsreiniging een steeds belangrijkere plaats in. Die schenkt u niet alleen maar een stralende lach, maar verlengt ook aantoonbaar de levensduur van uw tanden, respectievelijk uw tandvervangingsmiddel.
 

INFO: Kom meer te weten over alle soorten tandvervangingsmiddelen.