Zahnarztpraxis - Sabine Küpers

Kindertandheelkunde

Bij ons is het bezoek aan de tandarts fijn

Een op het kind afgestemde behandeling speelt een buitengewoon belangrijke rol in onze praktijk. Wij vinden het belangrijk dat de ouders veel aandacht en zorg besteden aan de ontwikkeling van de kaak, de tanden en de mondholte. Net als aan alle andere ontwikkelingsfases van hun kind.

Altijd in opperbeste stemming

Als kleine kinderen al vroeg (het liefst als ze twee jaar zijn) naar onze tandarts komen, wennen ze aan onze ruimtes, ons team en de bijzondere omgeving van de tandarts.
We geloven fat het eerste bezoek van een kind aan de tandarts van doorslaggevende betekenis is voor zijn latere gedrag bij de tandarts. We doen daarom ons best om een omgeving zonder angst en stress te creëren. Samen met u brengen we uw kind spelenderwijs in aanraking met mondverzorging en de juiste voeding. De kinderen dienen de melktanden net zo te verzorgen als de tanden die daarna komen. Want hoe langer de melktanden behouden blijven, hoe beter!

Geef uw kind de kans zijn eigen natuurlijke, gezonde tanden een leven lang te behouden!

INFO: Deel met ons uw verantwoording voor de gezondheid van het gebit van uw kind met behulp van ons profylaxeprogramma voor kinderen.

Pension vanaf het begin

De beste preventie voor kinderen begint in de baarmoeder. In het begin van de zwangerschap als de moeder-om te adviseren over hun tandheelkundige gezondheid. Omdat we weten dat een directe invloed wordt gegeven aan de toekomstige tandheelkundige gezondheid van het kind.
Meer informatie over het voorkomen van zwangerschap.